Skip to main content

I samband med årets bokrea tar vi tillfället i akt att erbjuda er lite extra förmånliga priser på några av våra böcker, så passa på att fylla på med tjeckisk litteratur i bokhyllan där hemma! Information om böckerna nedan hittar ni i vår Boklåda på hemsidan.

Bohumil Hrabal: Breven till Dubenka   75 SEK (inkl frakt)
Bohumil Hrabal: En alltför högljudd ensamhet   75 SEK (inkl frakt)
Patrik Ouředník: Europeana   75 SEK (inkl frakt)

Priserna gäller till och med sista mars 2010.

Beställ böckerna genom att sätta in aktuellt belopp på PG 51 26 17-2 eller BG 410-0244. Ange titel/titlar och antal. Glöm inte att skriva ditt namn och din postadress! BG-inbetalningar tar tyvärr lite längre tid att registreras, vilket kan medföra att leveransen fördröjs något om du väljer det betalsättet.

Lämna svar