Skip to main content

Aspekt förlag och Tjeckiska centret hälsar er varmt välkomna till en litterär kväll på Kafé Klavér. Översättaren Mats Larsson kommer att tala om Emil Hakl och hans bok Föräldrar och barn. Tora Hedin och Lova Meister berättar om tjeckisk litteratur på Aspekt förlag. Kom och lyssna, ställ frågor och ta ett glas med oss efteråt!

”Hakls dialoger är helt enkelt briljanta. De vassa, humoristiska replikerna korsar ofta varandra som svärdsklingor, men kan även kamouflera förträngda känslor eller gestalternas ömsesidiga önskan att nå fram till varandra. Kort sagt: Hakls text gnistrar och glimmar.” Jeana Jarlsbo, SvD 18 november 2010

“Alla som har vandrat från krog till krog i Prag – och alla som skulle vilja göra det – borde läsa denna helt betagande roman full av uppsluppna tilltag och melankoliska djup.” The Independent

Evenemanget äger rum i samband med det Europeiska projektet Litteraturnatt 2011 och organiseras av Tjeckiska centret i Stockholm. Fri entré!

När: Torsdag 12 maj 2011, kl 19
Var: Kafé Klavér, Rutger Fuchsgatan 5 (T-Skanstull)
Mer info: Kafé Klavér

Lämna svar