Skip to main content

Snart är det dags igen! Den 17 december ger Aspekt förlag ut en ny bok i serien Samtida tjeckisk litteratur: Fråga pappa av Jan Balabán. Boken är illustrerad med originalteckningar av Dag Malmberg.

Fråga pappa är en roman om en faders död och de ursinniga brev som börjar dyka upp efter hans bortgång. I breven anklagas den döde för att ha gått kommunistregimen till mötes och för att ha åsidosatt sin plikt som läkare. Det tvingar modern och de tre vuxna barnen att omvärdera sitt förhållande till honom. Ligger det någon sanning bakom? Vad är rätt och vad är fel? Hur mycket kan man ge efter utan att förlora sin heder?

Passa på att redan nu köpa Fråga pappa av Jan Balabán och få den hemskickad på utgivningsdagen den 17 december. Beställ boken genom att sätta in 150 SEK (inkl frakt) på PG 51 26 17-2 eller BG 410-0244. Ange titel och antal. Glöm inte att skriva namn, adress och e-postadress!

Lämna svar